Sørg for at have det rette udstyr til dine katte

Kat der bruger et lille kradsetræ
Sørg for at have det rette udstyr til dine katte
Henrik Andersen
-
03/02/2023
-

Katten er et af de mest populære kæledyr rundt omkring i de danske hjem. Det kan der være flere årsager til. En af disse årsager kan eksempelvis være, at en kat er nemmere at holde end en hund, og i høj grad er et kæledyr, der kan passe sig selv. 

Katte skal ikke luftes flere gange om dagen, og de er derfor mere selvstændige end hunde. Dog bør man stadig være opmærksom på at skaffe det rette udstyr til sine katte, inden man køber et nyt kæledyr. Nedenfor kan du læse om noget af det udstyr, som du med fordel kan købe, hvis du planlægger at få en kat. 

Kattetræer: Muligheder for motion

De fleste katte elsker at klatre. Ønsker du at sørge for at have det rette udstyr til dine katte bør du derfor sørge for at din kat har mulighed for at kunne klatre til vejrs i dit hjem. Dette kan gøres ved at anskaffe sig et kattetræ, som din kat kan klatre på.

Dette giver din kat mulighed for at kunne hoppe rundt samt styrke sine muskler og kløer. Samtidig hjælper det også din kat med at holde sin koordinationsevne ved lige og holde sine reflekser skarpe.

Ved at sørge for at have indrettet dit hjem med et kattetræ sikrer du, at din kan kan få daglig motion og underholdning. Det er altså vigtigt at købe et katte- eller kradsetræ, når du skal finde det rette udstyr til dine katte.

Kattebakker: En nødvendighed i ethvert kattehjem

Når du anskaffer dig en kat er det meget vigtigt at købe en kattebakke. Dette gælder også selvom du planlægger at det skal være en udekat. Når du får en killing hjem anbefales det nemlig, at killingen holdes indendørs de første par uger, så den kan lære sit nye hjem at kende.

Ønsker du at minimere lugte i dit hjem kan det være en god idé at købe en overdækket kattebakke, hvilket også vil mindske mængden af kattegrus, der ender på gulvet omkring kattebakken. Udover kattebakken er det også vigtigt at købe kattegrus og en skovl til, når bakken skal tømmes. 

Det kan være dyrt at have dyr og det kan derfor være en god idé at undersøge om noget a det udstyr som du mangler til dine kæledyr kan fås billigere på nettet end i de fysiske butikker i dit nærområde. Har du andre kæledyr kan det derudover være fornuftigt at samle sine indkøb, hvis man handler på nettet.

Skal du eksempelvis købe kattegrus til din kat kan det være en god idé også at tjekke om man mangler hundeposer til gåturene med sin hund. Ved at samle dine indkøb til dine kæledyr kan du spare penge og ungå at betale fragt flere steder. 

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!